Join the community

In de zomer 2015 verzamelde een groep burgers zich in Timelab met de ambitie om een fijnstofmeter te maken voor op de fiets. Dit kernteam vormt de basis voor de ADEM-ers community. Maar ook jij kan hier deel van uit maken:

 

Wil je meewerken aan de impactstudie? Vul vandaag nog deze vragenlijst in. Hier kan je ook inschrijven voor een workshop om het toestel in groep en onder begeleiding te maken.

Wil je ADEM mee bekend maken? Sluit aan bij het campagne team. Zij bedenken en realiseren allerlei acties in de stad.

Wil je zelf een toestel maken? Dan kan je onmiddellijk aan de slag met alle info die je hier vindt.

Of zelf workshops geven? We leren jou alle knepen van het vak. Kom langs in Timelab en schrijf je in als trainer.

Wil je een gelijkaardig initiatief opzetten in jouw gemeente? Neem contact op nemen met de groep (). Of kom langs op een van de ‘Tussenstanden‘.

Ontmoeten en delen

Tussenstanden: maandelijkse bijeenkomsten van het team en geïnteresseerden; Events: lezingen en debatten over het thema; Workshops: uitwisseling van kennis en bouwen van je eigen toestel; Wiki: Wil je meer inzicht in het  proces, achtergrond informatie, gelijkaardige projecten in de wereld, partners, etc.. dan kan je terecht op wiki.timelab.org; GitHub: Hier vind je alle info om zelf aan de slag te gaan. Coders kunnen zich aanmelden om mee te werken aan updates of nieuwe modules; Twitter: Laat van je horen! Deel je kennis en informatie via : #ik_adem.  

Het kern-team achter adem